Låssystem i Kalmar & Borgholm

Kostnad mot konsekvenser

Kostnaden för larm och låssystem är små jämfört med de konsekvenser ett mindre bra inbrottsskydd kan innebära. Att installera smarta säkerhetssystem hemma och på företaget är i allmänhet avskräckande för den person som tänkt bryta sig in. Ett larm i sig försvårar inte själva inbrottet men tillsammans med ett välfungerande låssystem som gör fönster och dörrar extra säkra blir det svårare att bryta sig in. Låt oss på Kalmar Låsservice hjälpa dig att öka säkerheten såväl i hemmet som i fastigheten!

iLOQ – baserat på 15 års erfarenhet

Nyckeln till smartare fastigheter! Med iLOQs lättanvända produkter

maximerar du säkerheten, minimerar administrationen och samtidigt sänker dina kostnader. Den självladdande digitala låslösningen får sin bekräftade energi genom rörelseenergin som blir när du sätter nyckeln i låset. Med andra ord behövs

det inte varken batterier eller kabelanslutningar. Desto fler lås och nycklar du använder i dina fastigheter, desto mer pengar kan du spara.

Om du tappar dina nycklar

iLOQ är en flexibel, anpassningsbar och lättanvänd plattform som används för att administrera både lösningen med digitala nycklar och den mobiltelefonbaserade lösningen. Förlorade, stulna eller ej återlämnade nycklar kan du snabbt och billigt radera ur systemet. Nycklar går enkelt att ersätta mot nya och inga lås, cylindrar eller nycklar som är i bruk behöver bytas.

KALMAR LÅSSERVICE

Digitala låslösningar för alla fastigheter

Under bara 2019 eliminerade iLOQs självladdande lösningar 27 ton batteriavfall. Med behörighetshantering på distans kan du enkelt aktivera Bluetoothkoder, gruppkoder och tidsbegränsa när externa personer behöver få tillträde. Systemet går att koppla in i enstaka dörrar eller som trådansluten lösning för flera dörrar.

Allt inom lås, larm & nyckelhantering

Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av lås-nycklar och säkerhetsprodukter.

Smarta säkerhetslösningar

Vi erbjuder flera smarta säkerhetslösningar för att er vardag ska bli tryggare.

Vi finns i både Kalmar & Borgholm

Du är välkommen med en förfrågan även om du inte finns i vår omedelbara närhet.

KALMAR LÅSSERVICE

KUNDERS OMDÖMEN

"Bästa service! Kunniga och trevliga. Kan varmt rekommendera!"

HENRIK KONKEL

"Kanonservice, glömde takboxnyckeln hemma när vi skulle på semester på Öland. Blev fixat på 10 min och till ett bra pris."

Christian Nicander

"Snabb service!"

Maria Israelsson

"Bra service, löste mina problem - toppen!"

 Jesper Brandstedt

KALMAR LÅSSERVICE

Vi finns i Kalmar och Borgholm

Vill du veta mer om våra låssystem eller vilket som passar dina behov bäst så tveka inte att kontakta oss på Kalmar Låsservice. Vi ser fram emot att få hjälpa er med ert låssystem i Kalmar och Borgholm!

ÅRS ERFARENHET

NÖJDA KUNDER

LÅSINSTALLATIONER