Låsprodukter i Kalmar & Borgholm

Godkända lås, dörrar, gallergrindar, mekaniska skydd och andra låsprodukter gör det svårare att göra inbrott. Det är med enkla åtgärder som du kan öka tryggheten både hemma och på företaget. Vi rekommenderar att du byter lås vid inflyttning i en ny bostad då du aldrig vet hur många nyckelkopior som är gjorda genom manuell nyckelhantering.  

Köp låsprodukter av högsta kvalité


I vår butik i Kalmar och Borgholm finner du ett brett sortiment av

låsprodukter. Våra produkter är stöldskyddsprodukter, rekommenderade av Svenska

Stöldskyddsföreningen och har intyg eller certifikat från Svensk Brand- och

Säkerhetscertifiering.

Säkerhetslås

Ta det säkra före det osäkra! Känn dig trygg med ett kvalitativt säkerhetslås

som skyddar mot inbrott.

Dörrstängare

Våra dörrstängare är ljudlösa och finns i olika aluminiummodeller. De olika modellerna kan kopplas ihop med alla kodlås, passersystem och elbleck. Dessutom har produkterna ett inbyggt klämskydd som gör det säkert för både barn och äldre.

Dörrautomatik

Automatiska lås i flera olika modeller. Vår dörrautomatik är ljudlösa och kan kopplas ihop med alla kodlås, passersystem och elbleck. Dessutom har produkterna ett inbyggt klämskydd som gör det säkert för både barn och äldre.

Kodlås

Hos oss finns kodlås för inom- och utomhusbruk i en robust metallkapsling. Dess fördelaktiga egenskaper gör att det är enkelt att använda tack vare det implementerade funktionsknappsystemet. En inbyggd högtalare ger dessutom ljudindikationer vid både knapptryckning och programmering.

Vi finns i Kalmar och Borgholm

Vill du veta mer om våra låsprodukter eller vilket som passar dina behov bäst så tveka inte att kontakta oss på Kalmar Låsservice. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Copyright © 2019 Kalmar Låsservice